Συνταγή για σπιτική μερέντα!
Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση
Από τη Μαρία Γεωργάκαινα
ΥΛΙΚΑ
1 κουτι ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
1 κουβερτούρα σοκολάτας
100 γρ. βούτυρο
5 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κούπα φουντούκια
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα σοκολάτας με το βούτυρο. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο καλά κοσκινισμένο για να μην σβολιάσει, και την βανίλια. Ανακατεύουμε καλά.
Κατεβάζουμε απο την φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια είτε χοντροκομμένα είτε αλεσμένα.
Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο όπου και το διατηρούμε.
Η μερέντα μας είναι έτοιμη...
Αλείφουμε σε ψωμί ή φτιάχνουμε σφολιάτα και ψήνουμε κρουασάν σοκολάτας.