Η σχεδιάστρια- συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη πίσω από το λογότυπο του all4mama

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

logo-final2

 


Το λογότυπο για μια εταιρεία αποτελεί την ταυτότητα της! Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε μια ανανέωση του all4mama σκεφτήκαμε ότι ένα από τα πράγματα που χρειάζονται αλλαγή θα ήταν το λογότυπό μας!

Θέλαμε να φέρουμε αέρα ανανέωσης και διαφορετικότητας!

Θέλαμε όλη η προσπάθεια μας να «μιλήσει» στην καρδιά της γυναίκας που πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και της νέας μαμάς που έχει μπροστά της τον μαγικό κόσμο της μητρότητας!

Στην πορεία αυτής της προσπάθειας καταλάβαμε ότι oι άνθρωποι που σου φτιάχνουν ένα λογότυπο είναι κάτι σαν ψυχολόγοι! Μιλάνε μαζί σου, προσπαθούν να καταλάβουν τί σου αρέσει , τί αντιπροσωπεύεις, και πώς θα αποτυπώσουν καλύτερα το προϊόν σου! Αντιστοίχως και εσύ θα πρέπει να νιώθεις ότι σου ταιριάζουν σε όλα τα επίπεδα. Στο θέμα της φιλοσοφίας , της αισθητικής, της συνέπειας και του επαγγελματισμού!

Aν και μας πήρε καιρό , κάνοντας επαφές με γραφίστες και βλέποντας διαφορετικές προτάσεις, τελικά καταφέραμε να βρούμε αυτό που ψάχναμε σε μια γυναίκα που με τον επαγγελματισμό , τη συνέπεια και την καλαισθησία της έπιασε τον «παλμό» της ιδέας μας!

Η Μαρίνα Γιώτη, σχεδιάστρια, συγγραφέας και εικονογράφος είναι η γυναίκα πίσω από την εταιρεία marketing και design Sonar, η συγγραφέας/εικονογράφος των παιδικών βιβλίων «η Στιγμούλα» και «η Στιγμούλα είναι δυνατή» και η πρόεδρος του αθλητικού κέντρου Sunny Sports Club. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τη δουλειά της και μπορεί κατευθείαν να σε ψυχολογήσει και να καταλάβει αυτό που χρειάζεσαι. Το γεγονός ότι είναι και η ίδια μητέρα, αλλά και επειδή ασχολείται καθημερινά με τα παιδιά μέσα από τα βιβλία, τις παρουσιάσεις και τις αθλητικές ακαδημίες του Sunny ασφαλώς και βοήθησε, γιατί από την αρχή μιλήσαμε την ίδια γλώσσα!

Μετά από εποικοδομητικές συζητήσεις καταλήξαμε σε ένα λογότυπο που πιστεύουμε ότι είναι το ίδιο το all4mama.

Ως team του all4mama θελήσαμε να ευχαριστήσουμε την Μαρίνα Γιώτη και την Sonar για τη ζεστασιά , τον επαγγελματισμό και τη θετική διάθεση με την οποία μας αντιμετώπισαν!

 

Λίγα λόγια για την Μαρίνα Γιώτη

stigmoyla

www.marinagioti.gr

Σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown University της Washington, DC όπου αποφοίτησε το 1997. Μέχρι το 1999 φοίτησε στο Pratt Institute στη Ν. Υόρκη σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας και εικονογράφηση από το οποίο αποφοίτησε με τιμητικές διακρίσεις.

Έχει τιμηθεί με το John Peter’s Publication Award από το Art Directors Club της Ν. Υόρκης και τα Διεθνή βραβεία Pentawards για τη δουλειά της. Από το 2003 είναι βραβευμένη δημιουργική διευθύντρια και συνέταιρος στην εταιρία συμβούλων marketing & design Sonar.

 

Λίγα λόγια για την Sonar

www.sonar.gr

Η Sonar είναι μια βραβευμένη εταιρεία marketing & design που δημιουργήθηκε από την Μαρίνα Γιώτη και τον Κώστα Καβαλάρη το 2003 και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στρατηγικού marketing και σχεδιασμού οπτικής επικοινωνίας τόσο σε online, όσο και σε παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας.

tags:







tags: