Μαρί Σαντάλ: Ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώσω πέντε παιδιά ενώ διοικούσα μια επιχείρηση

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για την πρόκληση της ανατροφής πέντε παιδιών παράλληλα με τη διοίκηση μιας επιχείρησης μίλησε η Μαρί Σαντάλ, σε μια σπάνια συνέντεξη στην ιστοσελίδα prestigeonline.com.

Η σύζυγος του Παύλου μοιράστηκε  άγνωστες λεπτομέρειες για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, επισημαίνοντας πόσο δύσκολο ήταν να μεγαλώσει πέντε παιδιά ενώ παράλληλα διοικούσε την επιχείρησή της (με τα παιδικά ρούχα).


«Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να μεγαλώσω πέντε παιδιά και να διοικώ μια επιχείρηση ταυτόχρονα», εξήγησε. Ακόμα και για αυτη μπου είχε την οικονομική άνεση και μπορούσε να έχει βοήθεια με babysitter για τα τέκνα της,

«Δεν μπόρεσα να τους αφιερώσω τον χρόνο και την προσοχή που ήθελα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο – κατηγορούσα συνεχώς τον εαυτό μου. Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και έχουν φύγει από το σπίτι, έχω περισσότερο χρόνο να επικεντρωθώ στην επιχείρηση. Κοιτάζοντας πίσω στα τελευταία 25 χρόνια, μπορώ να δω τι πετύχαμε και πού μπορούμε να βελτιωθούμε», αναφέρει η Μαρί Σαντάλ.

Επιπλέον, με αφορμή το βιβλίο της με τίτλο «Οι καλοί τρόποι ξεκινούν στο πρωινό», η Μαρί Σαντάλ αναφέρεται στην έλλειψη επικοινωνίας στις οικογένειες. «Είναι τρομακτικό να βλέπεις οικογένειες που δεν επικοινωνούν. Πώς θα μάθετε για το παιδί σας; Έχω πέντε παιδιά και το καθένα είναι πολύ διαφορετικό. Όλα έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες. Αν δεν αφιερώσετε χρόνο για να τα γνωρίσετε, δεν θα τα γνωρίσετε ποτέ πραγματικά».

Να θυμίσουμε ότι η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος έχουν πέντε παιδιά: τη Μαρία Ολυμπία, γεννημένη το 1996, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο το 1998, τον Αχιλλέα Ανδρέα το 2000, τον Οδυσσέα Κίμωνα το 2004, και τον Αριστείδη Σταύρο το 2008.